Informatii
transport persoane
Germania Olanda Belgia

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand calatoresti in Germania ,Belgia si Olanda cu TRANSPORT EUROPA. Noi oferim servicii de transport international

SUNĂ PENTRU INFORMATII
microbuz transport persoane Romania Belgia Germania si Olanda

Transport persoane cu TRANSPORT EUROPA

Citeste cu atentie toate informatiile referitoare la plecari in Belgia,Germania sau Olanda si retur

Informatii transport persoane Italia

Urmărim mereu să oferim cele mai bune condiții de călătorie persoanelor care aleg serviciile noastre de transport. Microbuzele firmei sunt noi (fab.2014-2019) iar după fiecare cursă se asigură curățarea și dezinfectarea lor..

Știm cât de important este să înțelegem nevoile clienților noștri. Astfel reușim să oferim servicii de transport persoane în cele mai bune condiții de mai bine de 10 ani asigurând cele mai bune prețuri raportate la calitatea serviciilor oferite.

Informatii
Informatii transport persoane Germania

Firma TRANSPORT EUROPA pune la dispozitia clientului o gama larga de servici de transport international de persoane, printre care si transportul de persoane si colete Romania Germania. Transport persoane Romania Germania se realizează de la adresă și debarcare la adresă,pe toate zonele cuprinse pe trasee noastre,tariful fiind diferit in funcție de zona in care vă aflați și destinație. Prețurile biletelor încep de la valoarea de 120€,oferind cele mai mici prețuri la grupurile organizare de persoane și copii. In prețul biletului sunt incluse 50 kg.bagaj,ce depășește se taxează cu un 1€/kg.

Recomandam clientilor nostri efectuarea rezervarii cu cel putin 2-3 zile inainte de data calatoriei, pentru a nu avea neplaceri privind disponibilitatea locurilor, cat si pentru a va putea oferi cea mai buna varianta de transport persoane specifica nevoilor dvs.

Informatii
Informatii transport Olanda

Olanda – Romania de la domiciliu la destinatie este mai usoara decat oricand astazi – datorita numarului tot mai mare de rute cu microbuzul, existente international si local, puteti ajunge la destinatia preferata rapid si la un pret scazut.

Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata. Aveti conditii excelente pentru orice cursa viitoare de transport persoane Olanda, efectuata prin siteul nostru, din Romania in Olanda sau retur, apeland numarul de la contacte!

Informatii

CONTACT

Calatorie placută,bineînțeles alături de noi!

+40762993489

bbitransporteuropa.com